Κατηγορίες
Football League

Τέλος και ο Σπανός!

Με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανδραμαϊκό έκλεισε το Σάββατο (25/05) τις φετινές της υποχρεώσεις η Δόξα Δράμας.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Νίκου Ιωσηφίδη μετά από αρκετό καιρό στα αποδυτήρια, ώστε να ενημερώσει για τις αποφάσεις του Γιάννη Μπύρου. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, όπως μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές, θα εξοφλήσει άπαντες και έστειλε το μήνυμα ότι όλοι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν πού θα συνεχίσουν.

Εξαίρεση σύμφωνα με το FL News δεν αποτελεί ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός και ο συνεργάτης του Πέτρος Στοΐλας. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος οδήγησε σε πρωταγωνιστική πορεία τη Δόξα Δράμας το διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της (6-4-2), αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του αμέσως μετά το τέλος του φιλικού και αποτελεί παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Στοΐλα.

Εννοείται ότι ο Σπανός δεν πρόκειται να περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα της Δράμας. Αυτές ούτως ή άλλως δείχνουν να αργούν. Εάν δεν εμφανιστεί σοβαρή πρόταση, τότε θα αναλάβει ο Ερασιτέχνης, οπότε για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι δεν θα υπάρχει η… πολυτέλεια να γίνει ο σχεδιασμός όπως πρέπει. Ο Μπύρος στην προ ημερών επαφή με τον 49χρονο είχε ζητήσει χρόνο και είχε υποστηρίξει ότι θα θέσει βέτο στους νέους επενδυτές – εάν υπάρξουν – για την παραμονή του.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην τεσσάρων μένουν ελεύθεροι στο τέλος Ιουνίου. Πρόκειται για τους Κώστα Ρουγκάλα (2020), Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Στέργιο Παρασκευά και Νίκο Σαμπανίδη (2021).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected