Football League

Δεν υπολογίζεται στα πλάνα ο Ιατρούδης, που κοιτά…ψηλότερα!

Έχει ανοίξει αρκετά μέτωπα ο Εργοτέλης, με τους ανθρώπους της ομάδας να πρέπει σιγά σιγά να κλείνουν το ένα θέμα μετά το άλλο για να αρχίσει και ο σχεδιασμός.

Όπως αναφέρει το athleticradio, τα πλάνα της ομάδας χωρίς τον Γιάννη Ιατρούδη αναμένεται να οργανώσουν οι “κιτρινόμαυροι”, αφού ο νεαρός επιθετικός μετά την μαγική χρονιά που έκανε σε Κύπελλο και Football League εκτόξευσε το κασέ του προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Μάλιστα υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον για τον Αμερικάνο φορ Έφορντ, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο Εργοτέλης έχει πρόταση από ομάδα της Κίνας εξετάζοντας την οι άνθρωποι τη

Στον Εργοτέλη μετά την ανανέωση Μπρους δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι άλλο, αφού τις τελευταίες ημέρες έχει βγει στο φως της δημοσιότητας το θέμα προπονητή.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου φαίνεται να μην συνεχίζει με την ομάδα του Εργοτέλη αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού χάθηκε ευκαιρία για την Αίγυπτο και την Γουάντι Ντέγκλα.

Σίγουρα η συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Τουντζάρη αναμένεται κρίσιμο για το μέλλον των δύο πλευρών, αφού από εκεί θα παρθεί η απόφαση για το αν συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά ή όχι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected