Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο ματς ο ημιτελικός του Nations League, στον τελικό με ανατροπή η Ολλανδία! (vid)

Η Ολλανδία έκανε την ανατροπή στην παράταση, κέρδισε με 3-1 την Αγγλία και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στον τελικό του Nations League.

Η Πορτογαλία περίμενε τον αντίπαλό της στον πρώτο τελικό του Nations League στην ιστορία και αυτή θα είναι η Ολλανδία. Η ομάδα του Κούμαν ήταν κακή στο πρώτο μέρος, καλύτερη στο δεύτερο, όμως έπρεπε να ακυρωθεί ένα γκολ του Λίνγκαρντ για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR και να έρθουν δύο «δώρα» της αγγλικής άμυνας για να έρθει το τελικό 3-1 για τους Οράνιε.

Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ράσφορντ από αστεία ανατροπή του Ντε Λιχτ στο 30′.

Η Ολλανδία ισοφάρισε με τον Ντε Λιχτ στο 73′ και στην παράταση ο Πρόμες έκανε το 2-1 στο 97′ και στο 117′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από λάθος του Μπάρκλεϊ.

Συνθέσεις

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντουμφρίς, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ (114’ Στρόοτμαν), Ντε Ρουν (68′ Φαν Ντε Μπέεκ), Μπεργκβάιν (91’ Πρέπερ), Μπάμπελ (68′ Πρόμες), Ντεπάι

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ράις (106’ Ντέλε Άλι), Ντελφ (77′ Χέντερσον), Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ, Σάντσο (61′ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (46′ Κέιν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected