Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέτρος Πασσαλής : “Οριστικό και αμετάκλητο, δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος”

Ειλημμένη χαρακτηρίζει την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία του Εδεσσαϊκού μετά από μια τριετία ο Πέτρος Πασσαλής, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παράγοντα, παλαιμάχου των «τριαινοφόρων», του Ολυμπιακού και του Άρη στον «soccerpractor»:

«Έκλεισε ένας κύκλος τριών ετών. Έχουμε γενική συνέλευση την Τετάρτη. Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου. Αυτό είναι οριστικό και αμετάκλητο, ότι δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος.

Περιμένω να δω τι θα γίνει την Τετάρτη. Αν βγει άλλο μέλος του υπάρχοντος Δ.Σ. και θελήσει να μπει στην προεδρία, θα μείνω ως μέλος στο σχήμα. Ως τώρα, σε πρώτη φάση και στο συμβούλιο που κάναμε την Τρίτη, κανείς δεν έδειξε πρόθυμος να συνεχίσει ως μπροστάρης και προέκυψαν οι ομαδικές παραιτήσεις, για να ανοίξουμε το δρόμο της διαδοχής για τους επόμενους. Πάμε στη συνέλευση λοιπόν, όποιος θέλει να αναλάβει, με ευχαρίστηση του δίνουμε τις τύχες του Εδεσσαϊκού. Δεν μας έφτασε κάτι επίσημο σε εμάς για την επόμενη μέρα, από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μακάρι να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι».

Για να καταλήξει ο Πέτρος Πασσαλής: «Η Έδεσσα είναι μια μεγάλη κοινωνία. Δε σταματά και δεν ξεκινά σε κανέναν ο Εδεσσαϊκός, ανήκει στην πόλη. Προσωπικά, ευχαριστώ τον κόσμο, θα τα πούμε και στη συνέλευση πιο εκτενώς, τους καλώ όλους. Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά βήματα προς τα μπροστά, σε ακαδημίες, δυο χρονιές στη Γ΄ Εθνική, δεν παρεκλίναμε στο πλάνο για αξιοποίηση νεαρών παικτών από την Πέλλα.

Ο Εδεσσαϊκός έχει παίκτες 1999 ως 2002, 28 δελτία δικά του, με παίκτες και δανεικούς αλλού. Δώσαμε βάρος στην υποδομή. Μεγάλο πρόβλημα ήταν το γηπεδικό, δεν δώσαμε λύση. Αυξήθηκε κατά 70% το ποσοστό παικτών στην ακαδημία. Είναι σημαντικά άλματα. Πετύχαμε μια άνοδο, δυο πορείες παραμονής σε εθνικές κατηγορίες και δυο φορές κατακτήσαμε το Κύπελλο Πέλλας σε μια τριετία. Αφήνουμε ως… προίκα για την επόμενη διοίκηση τη συμμετοχή σε πανελλήνιο θεσμό, του Κυπέλλου Ελλάδας του χρόνου, κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα θα παίξει τουλάχιστον ένα ματς με αντίπαλο επαγγελματικών κατηγοριών».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected