Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Ροβίθης

Την παραμονή του Μανώλη Ροβίθη ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Μετά τον Άλμπερτ Μπρους, οι “κιτρινόμαυροι” κράτησαν και τον 26χρονο (16/09/1992) επιθετικό, ο οποίος είχε φέτος 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 6 γκολ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μανόλη Ροβίθη. Ο 27χρονος επιθετικός, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Ηρακλειώτης άσσος ο οποίος ήρθε στον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2017, είχε σημαντική συμβολή στην άκρως επιτυχημένη πορεία του και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη και του Υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρου Λαμπράκη. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Μανόλης Ροβίθης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Ο Εργοτέλης είναι για μένα οικογένεια και δεν σκέφτηκα στιγμή να φύγω από την ομάδα αφού έληξε το συμβόλαιο μου. Εύχομαι και ελπίζω η νέα αγωνιστική σεζόν να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη. Όλοι μαζί και με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected