Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Χρήστος Τζίμας

Ο Βαγγέλης Λαϊβεράς αποτελεί παρελθόν από το Κερατσίνι και ο Χρήστος Τζίμας είναι ο άνθρωπος που τον αντικαθιστά.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και πιάνει άμεσα δουλειά, προκειμένου να χτίσει τους «κοκκινόμαυρους» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ΠΑΣ Αχέρωντα Καναλακίου, ο Χρήστος Τζίμας αποδέχθηκε την πρόταση των διοικούντων και επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Αρχικά, ο τεχνικός από την Πρέβεζα εργάστηκε σε τοπική ομάδα του νομού καταγωγής του, την Βαλανιδοράχη και την οδήγησε στην άνοδο στο Α’ τοπικό.

Ακολούθησε η Καλλιθέα και τα τμήματα υποδομής, όπου ανέλαβε την Κ17.

Εν συνεχεία επέστρεψε στη Βόρεια Ελλάδα, ανέλαβε τον Αχέρωντα Καναλακίου και την πρώτη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Α’ τοπικό, παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Τη δεύτερη σεζόν, δηλαδή την περσινή, οδήγησε το Καναλάκι σε μία εξαιρετική σεζόν στον 3ο όμιλο, όπου η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση μαζί με τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, αλλά στην ισοβαθμία δεν υπερτερούσε και έχασε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Κρόνο Αργυράδων, από τον οποίο δεν ηττήθηκε στα δύο ματς (μία νίκη, μία ισοπαλία), ενώ είχε τις περισσότερες νίκες στον όμιλο, 14 τον αριθμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected