Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

“Υποστολή σημαίας” για τον Κώστα Φλίσκα

Έντεκα αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ της Ξάνθης έχουν ήδη ανακοινωθεί. Μια από τις επόμενες θα είναι όμως αυτή που θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση, αφού εκτός απροόπτου θα αφορά τον αρχηγό Κώστα Φλίσκα.

Ο καρδιτσιώτης παίκτης ήρθε το 2005 στα Πηγάδια από την Αναγέννηση της Γ’ Εθνικής και έζησε μια ολόκληρη ζωή εκεί. Τις τελευταίες σεζόν αποτελούσε τον βασικό αρχηγό της ομάδας, με αποκορύφωμα βέβαια την προ τετραετίας παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο στην τελευταία χρονιά αραίωσαν πολύ οι παρουσίες του στην ενδεκάδα αλλά και στις αποστολές. Δύο κατέγραψε μόλις στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο, όλες στις αρχές της χρονιάς.

Όπως αναφέρει το thrakisports, υπήρχε άλλωστε και ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που τον ανάγκαζε να μην ακολουθεί όλες τις αποστολές και να δίνει μεγαλύτερο χρόνο σε αυτό που κάθε πατέρας θα έκανε στην περίπτωσή του.

Εχοντας πλέον φτάσει κοντά στα 39 (γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1980), φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κρεμάσει ο Κώστας τα παπούτσια του, έχοντας καταγράψει στο κοντέρ 290 επίσημες συμμετοχές με την φανέλα του ΑΟΞ σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη).

Με βάση τις διαρροές που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα στο διαδίκτυο και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι δεν θα ανήκει στο ρόστερ της Ξάνθης τη νέα σεζόν. Ακόμα πιο δεδομένο όμως θα έπρεπε να είναι η παραμονή του με οποιονδήποτε τρόπο είναι εφικτός στην ομάδα της Ξάνθης, στην οποία αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας της.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναμένεται μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής σε αυτήν την μεγάλη προσωπικότητα, όταν και όπο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected