Football League - Μεταγραφές

Στη Βουλγαρία συνεχίζει ο Κάργας

Ένας ακόμη παίκτης αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και έγινε προσπάθεια για να μείνει. Ο Γιάννης Κάργας αποχαιρέτησε τη Δευτέρα (17/6).

Ζήτησε κάποια έγγραφα που χρειαζόταν για να τελειώσει η μεταγραφή του στο εξωτερικό και φαίνεται πως είναι θέμα ημερών το να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Όπως αναφέρει το Sportime, αυτή θα είναι η Λέφσκι Σόφιας. Η τελευταία τερμάτισε πέρυσι τρίτη στο πρωτάθλημά της και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa League. Έχει παραστάσεις από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Κάργας, που είχε αγωνιστεί και με την Ντιναμό Μπρεστ. Οι Λευκορώσοι, μάλιστα, ήταν η ομάδα που είχε αποκλείσει το προηγούμενο καλοκαίρι τον Ατρόμητο.

Ο 24χρονος αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αγωνίστηκε σε οκτώ ματς. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν μάλλον ο καλύτερος από τους στόπερ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηπειρώτες ήθελαν να τον κρατήσουν και του έκαναν -για τα δεδομένα τους- μία καλή πρόταση. Τριετές συμβόλαιο προσέφεραν και του έδιναν περίπου 70.000 ευρώ τον χρόνο. Στο κόλπο μπήκε στη συνέχεια και ο Απόλλων Σμύρνης. Ωστόσο, ο Κάργας έκλεισε την πόρτα και στους δύο προτιμώντας να δοκιμάσει την τύχη του ξανά στο εξωτερικό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Καβάλα, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Πλατανιά και Πανιώνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected