Γ Εθνική / Τοπικά

Το νέο ΔΣ αποφασίζει για τη συμμετοχή της ΑΕ Βαθύλλου στη Γ Εθνική, εξαιρετικά αμφίβολος ο Κανάρης Νενήτων

Και ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα δημοσιευτεί (και θα αποσταλεί στις ομάδες) η προκήρυξη της νέας Γ Εθνικής, οι σύλλογοι που έχουν δικαίωμα σε αυτήν έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τη νέα σεζόν.

Όπως έχουν δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ, ο Όλυμπος Αγιάσου (πρωταθλητής στην ΕΠΣ Λέσβου) και ο ΑΟ Πρόννοι (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης) δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και αυτόματα δίνεται το δικαίωμα στις ομάδες που κατετάγησαν δεύτερες στην Α τοπική κατηγορία (Ηφαιστία Κοντοπουλίου και Παλληξουριακός) αντίστοιχα, να αντικαταστήσουν τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε Κιλκίς (διοικητικές “αναταράξεις” στον ιστορικό Κιλκισιακό) και Κανάρη Νενήτων (οι πρωταθλητές Χίου θα ανακοινώσουν σύντομα πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή), ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον ΑΟ Κατασταρίου από τη Ζάκυνθο, που ψάχνει λύσεις μετά την αποχώρηση Ποταμίτη.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού, πρωταθλήτρια φέτος στην ΕΠΣ Σάμου, ετοιμάζουν την επόμενη μέρα στον σύλλογο και η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής (30/6) θα κρίνει τη δήλωση ή όχι στη νέα Γ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected