Κατηγορίες
Super League 1

Κανονικά στην Ολλανδία ο Δημήτρης Χατζηισαΐας!

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, με τον Έλληνα αμυντικό να ζητάει την ευκαιρία από τον Ιβάν Σαββίδη κι εκείνος να του την δίνει!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το θέμα του Δημήτρη Χατζηισαΐα δεν έχει κλείσει μέχρι και σήμερα για τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας αμυντικός, δεν ήταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η φυγή του από τους πρωταθλητές φαίνεται πως άνοιξε εκ νέου την πόρτα για τον «Χάτζη».

Ο 26χρονος στόπερ, είχε το Σάββατο συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη όπου του ζήτησε να πάρει την δική του ευκαιρία και να μπορέσει να περάσει από το μικροσκόπιο του νέου τεχνικού. Κάπως έτσι, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να του κάνει το… χατήρι.

Ο «Χάτζη», λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία στην Ολλανδία να δείξει στον Φερέιρα τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Αν ούτε ο νέος τεχνικός του «δικέφαλου» του βορρά πειστεί πως ο Έλληνας στόπερ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, τότε πιθανότατα θα ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο «Ατρόμητος» για εκείνον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected