Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συμφώνησαν Μαυρομάτης και Στρατάκης, αποκτήθηκε ο Τουγλής

Δεν σταματούν να δουλεύουν στον Γιούχτα με την ανανέωση του Βαγγέλη Σταθόγλου να μην αποτελεί τη μοναδική πράξη για σήμερα.

Άλλωστε, ο Νίκος Μπουνάκης και οι συνεργάτες του φροντίζουν για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα με την περσινή τους δουλειά κέρδισαν πόντους αφού δημιούργησαν ομάδα πρότυπο που λειτούργησε επαγγελματικά. Αποτέλεσμα αυτού να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια απ ‘ όλες τις ομάδες και αυτό είχε αντίκτυπο φέτος.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, όσοι ποδοσφαιριστές αποτελούν προτεραιότητες του προπονητή παραμένουν στο σύλλογο αφού με μεθοδικές κινήσεις οι ιθύνοντες του συλλόγου κλείνουν ένα ένα τα θέματα.

Σειρά πήρε ο μέσος Θωμάς Μαυρομάτης που τα βρήκε σε όλα με τους «πράσινους» και ανανέωσε τη συνεργασία του. Πέρυσι έπαιξε 24 ματς και είχε καταλυτική παρουσία στην πορεία του Γιούχτα.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο νεαρός Γίώργος Στρατάκης. Ο 22χρονος άσος μετά από 10 συμμετοχές που έκανε πέρυσι, έπεισε το τεχνικό επιτελείο αλλά και τη διοίκηση δίνοντας τα χέρια με τους Αρχανιώτες.

Αποκτήθηκε ο Τουγλής

Ο Γιώργος Τουγλής αποτελεί μετά το Μιχάλη Φραγκουλάκη τη δεύτερη μεταγραφή του Γιούχτα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό,

Ο Τουγλής με θητεία σε ΟΦΗ, Χανιά, Αχαρναϊκό, Τρίκαλα, Απόλλωνα Λάρισας και πέρυσι στον Ηρόδοτο αναμένται να βοηθήσει σημαντικά τους πράσινους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected