Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Fodé Camara! (vid)

Δεν σταματούν μεταγραφές του Ολυμπιακού, τα τελευταία 24ωρα, καθώς συνεχίζει τις κινήσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες απέκτησαν τον Ελ Αραμπί.

Έφεραν στην Ελλάδα τον Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς και όπως φαίνεται δεν είναι ο μοναδικός! Στη χώρα μας βρίσκεται και ο Φοντέ Καμαρά!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 21χρονος αριστερός μπακ ήταν στη λίστα των «ερυθρόλευκων» και όπως φαίνεται προχωράνε την περίπτωσή του. Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο παίκτης προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες λεπτομέρεις.

Βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν είναι παίκτης για να ενσωματωθεί τώρα με την ομάδα ή αν θα μείνει ως δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό.

Όπως και να έχει όμως ο Ολυμπιακός προχωράει με τις μεταγραφικές του κινήσεις, κάνοντας τα απαραίτητα για την απόκτηση και του νεαρού μπακ.

Ο παίκτης, λοιπόν, είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Και από τη στιγμή που όλα θα είναι καλά θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψει το συμβόλαιό του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected