Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν ο Igli Doko

Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Παλληνιακός.

Πρόκειται για τον 20χρονο (18/01/1999) ακραίο αμυντικό, Ίγκλι Ντόκο ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον ΠΑΣ Κόρινθος και παλαιότερα σε Ιωνικό, ΑΕ Σπάρτη και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά :

“Την τρίτη μας μεταγραφή ολοκληρώσαμε σήμερα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να μας βοηθήσει επάξια στη Γ’ Εθνική!

Κάτοικος Παλλήνης έγινε σήμερα ο Ίγκλι Ντόκο, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας πριν από λίγο.

Ο Ντόκο είναι αριστερός μπακ 20 ετών και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Κορίνθου 2006, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Κορινθίας. Πριν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στους πράσινους άνηκε για μια δεκαετία περίπου και έπαιξε σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Ίγκλι Ντόκο τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω στη νέα προσπάθεια του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να βγω κι εγώ νικητής σε προσωπικό επίπεδο».

Ίγκλι σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected