Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τον ΝΠΣ Βόλος στα Σέλλανα!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΑΟ Σελλάνων, που απέκτησε τον 19χρονο (25/02/2000) αμυντικό, Θωμά Παπαδόπουλο.

Ο νεαρός στόπερ ανήκε το τελευταίο εξάμηνο στον πρωταθλητή της Football League, ΝΠΣ Βόλος ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Καρδίτσας.

Την ίδια ώρα, παραμένουν και τη νέα σεζόν οι Βασίλης Τζάνης (13/03/1993, ακραίος αμυντικός) και Κώστας Μπακρατσάς (24/02/2000, μέσος)

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του AO Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Θωμά Παπαδόπουλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αλλά έχει και μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 25/2/2000. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ο δυναμικός παίκτης ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας με το ΝΠΣ Βόλος όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως πήρε φανέλα βασικού στο ματς κόντρα στον Ηρακλή (εκτός έδρας) όπου και αγωνίστηκε βασικός όλο το 90λεπτο, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες.

Το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε βασικός με την Αναγέννηση Καρδίτσας (με τη μορφή δανεισμού) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας για να βρεθεί στη συνέχεια στον ΑΟΚ και ακολούθως στον Εθνικό Καρδίτσας, την Αναγέννηση Καρδίτσας και το ΝΠΣ Βόλος όπου ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Η οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων καλωσορίζει το νεαρό ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected