Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η 7η ομάδα που αποχωρεί ο Αιγινιακός! Το νέο τεχνικό επιτελείο για τo restart

Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 4ης Ιουλίου 2019 η ιστορική ομάδα του Αιγινιακού επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.

Φαίνεται ότι ο υποβιβασμός από τη Football League μετά από 5 χρόνια και αφού προηγήθηκαν δυο άνοδοι από την Γ´ Εθνική κατηγορία (2012/13- 2015/16) άφησε πολλές ανοιχτές πληγές με συνέπεια τώρα η ομάδα να προσπαθεί να βρει την χαμένη της ταυτότητα.

Όπως αναφέρει το Pieriasports, ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον σύλλογο της βόρειας Πιερίας που εδώ και μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με την μελλοντική της πορεία.

Ήδη η διοίκηση ξεκίνησε τον σχεδιασμό της, για την νέα αγωνιστική περίοδο, προσλαμβάνοντας προπονητή τον κ. Τζιωκα Ηλία που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από 29 χρόνια (αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού από το 1987 έως 1990 όταν η ομάδα έφτασε μέχρι την Γ´ εθνική ακολουθώντας στη συνέχεια επαγγελματική πορεία σε ομάδες Ά και Β´ εθνικής), ο 49 χρόνος τεχνικός δούλεψε πετυχημένα σε αρκετές ομάδες του Νομου μας και καλείται τώρα στα δύσκολα να επαναφέρει τον Αιγινιακό στο δρόμο τον επιτυχιών.

Στο πλευρό του θα έχει συνεργάτη τον γυμναστή κ. Χατζηπουργανη Γιάννη, ο οποίος παράλληλα από πέρσι είναι και ο επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας του συλλόγου η οποία πολύ γρήγορα έδωσε πολλά θετικά μηνύματα για την συνέχεια. Ο κ. Χατζηπουργανης εργάστηκε με επιτυχία σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών της περιοχής μας.

Το ρόστερ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα καθώς πολλοί ταλαντούχοι παίχτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αιγινιακό και για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνει τα ονόματα τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected