Κατηγορίες
Αθλήματα

Άνετη πρόκριση για Σπύρου στο Ευρωπαϊκό

Με μια άνετη νίκη στην πρεμιέρα του, ο Χρήστος Σπύρου εξασφάλισε την παρουσία του στους “32” καλύτερους παίκτες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14, που φιλοξενείται στο Most της Τσεχίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σπύρου έχασε μόνο ένα game από τον Jon Jakupi από το Κόσοβο, του οποίου επιβλήθηκε με 6-1, 6-0.

Στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 14 ετών της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Tenisový klub Baník στο Most της Τσεχίας, ο Σπύρου θα αντιμετωπίσει είτε το Νο. 2 του ταμπλό, τον Ρώσο Yaroslav Demin, είτε τον Αυστριακό Patrick Jozwicki.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Βλάντιμιρ Χόλμπαν, ο οποίος παρά την καλή του προσπάθεια ηττήθηκε από τον Τούρκο Kerem Ozlale με 1-6, 6-0, 6-2, όπως και η Νικολέτα Παρετζόγλου, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Βρετανίδα Eva Shaw, με 6-1, 6-1.

Αύριο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο τουρνουά η Μιχαέλα Λάκη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Σλοβένα Ana Lanisek, ενώ οι Σπύρου και Χόλμπαν θα παίξουν στο διπλό με τους Λετονούς Gustavs Dambins και Davis Rolis.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected