Αθλήματα

Στον 2ο γύρο του Ευρωπαϊκού Αρκαδιανού και Μεσοχωρίτου

Η Άννα Αρκαδιανού και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, ενώ και τα τέσσερα ελληνόπουλα προκρίθηκαν στον 2ο γύρο των διπλών.

Πολύ καλούς αγώνες πραγματοποίησαν τα ελληνόπουλα την 1η μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18, που φιλοξενείται στο Klosters της Ελβετίας.

Όπως αναφέρει το ternnisnews, η Άννα Αρκαδιανού έχασε μόνο 2 games από τη Βουλγάρα Daria Shalamanova, της οποίας επιβλήθηκε με 6-1, 6-1. Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου χρειάστηκε 3 σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Ρουμάνας Oana Smaranda Corneanu με 6-4, 1-6, 6-1 και προκρίθηκε επίσης στον 2ο γύρο του μονού κοριτσιών.

Έναν πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε και ο Δημοσθένης Ταραμονλής, ο οποίος όμως γνώρισε την ήττα παρά την καλή προσπάθειά του από τον Γερμανό Justin Schlageter, με 6-4, 6-4.

Στο διπλό των αγοριών, ο Ταραμονλής και ο Αλέξανδρος Ρουμπής κέρδισαν τους Liam Delicata και Filip Jeff Planinsek με 6-1, 6-4, εξασφαλίζοντας την είσοδό τους στον 2ο γύρο.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Αρκαδιανού και η Μεσοχωρίτου κέρδισαν τις Κροάτισσες Laura Masic και Tara Wurth με 6-1, 6-7 (7), 10-8, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί πως για όλα τα παιδιά οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς εκτός απ’ το ότι είναι ένα από τα δυνατότερα της χρονιάς στην κατηγορία των 18 ετών, η ελληνική αποστολή ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής από τις 03:30 η ώρα, για να φτάσει έπειτα από μια πτήση και 3 τρένα στις 13:00 το μεσημέρι στο Klosters, ταξιδεύοντας δηλαδή 9,5 ώρες. Τα γήπεδα βρίσκονται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων και εξαιτίας των πολλών αθλητών που βρίσκονται στο τουρνουά τις πρώτες μέρες, οι αθλητές μας πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση, λίγο πριν τους αγώνες τους.

Αύριο, οι Ρουμπής και Ταραμονλής θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Andrew Paulson και Dalibor Svrcina, Νο. 4 στο ταμπλό, για μια θέση στα “16” καλύτερα ζευγάρια του διπλού. Οι Αρκαδιανού και Μεσοχωρίτου θα παίξουν με τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Τσέχες Linda Fruhvirtova και Kristyna Lavickova.

Στα μονά, ο Αλέξανδρος Ρουμπής θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του απέναντι στον Λουξεμβούργιο Nicolas Weckerle, ενώ η Άννα Αρκαδιανού θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο την Γαλλίδα Selena Janicijevic, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 22 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18 της ITF.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected