Γ Εθνική / Τοπικά

Δήλωσε συμμετοχή στη Γ Εθνική ο Πανηλειακός, ξεκινά ο αγώνας…δρόμου!

Με ασφυκτική πλέον την πίεση του χρόνου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών προς την ΕΠΟ για τη δήλωση συμμετοχής του Πανηλειακού στη νέα Γ’ Εθνική.

Με την προθεσμία τυπικά να λήγει στις 3.30 το μεσημέρι της ημέρας και μετά τα νέα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την Παρασκευή, είχε προηγηθεί το Σάββατο η ανάδειξη νέου προσωρινού Δ.Σ. του σωματείου.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, λόγω της πίεσης χρόνου, στη θέση προέδρου παρέμεινε ο Χρήστος Χίτος και στη θέση γραμματέα ο Δημήτρης Τσαντίλης, οι οποίοι άλλωστε κι αποδέχθηκαν την πρόσκληση να υπογράψουν τα έγγραφα δήλωσης της συμμετοχής. Για την υλοποίηση της διαδικασίας έτρεξε άκοπα κι αδιάκοπα ο Γιώργος Μώρος, ουσιαστικά “μόνος σαν …καλαμιά στον κάμπο” και με μόνες βοήθειες από τον Κώστα Λούσκο, που “τρέχει” τις υπόλοιπες αγωνιστικές διαδικασίες.

Από κει και πέρα βέβαια, για τον ιστορικό Πανηλειακό η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη: Χωρίς ουσιαστικά καθόλου παίκτες, χωρίς (ακόμα) ενεργή διοίκηση με απαραίτητα επιπλέον στελέχη, αλλά και χωρίς ακόμα κάποιο διαθέσιμο οικονομικό κεφάλαιο!

Πλέον ξεκίνησε ένας άλλος – κι ακόμα πιο δύσκολος – αγώνας ώστε να δημιουργηθεί αγωνιστικό ρόστερ και να «γεμίσει» μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Οι ελάχιστοι ασχολούμενοι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να φτιάξουν μια ομάδα που θα αγωνιστεί κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα παλέψει σε αυτό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected