Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο Καναλάκι ο George Collins

Την έκτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχέρων Καναλακίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζορτζ Κόλλινς.

ο 31χρονος (14/06/1988) μέσος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Κρόνο Αργυράδων, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής ενώ παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Εθνικό, ΑΕ Καραϊσκάκης, Εθνικό Φιλιππιάδας, Οδυσσέα Αναγέννησης και Αναγέννηση Άρτας.

Αναλυτικά :

“Ο ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 6ο νέο μέλος της «οικογένειας» του, τον George Collins, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Ο ποδοσφαιριστής που δίνει διάσταση στις έννοιες «αγωνιστικό πάθος» και «το εμείς πάνω από το εγώ», αποδέχθηκε την πρόταση μας και έχει ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τον σύλλογο μας.

O 31χρονος George Collins αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας όπως επίσης και του Οδυσσέα Αναγέννησης. Για 5 αγωνιστικές περιόδους ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα της Football League. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε την χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς και στα μέσα του πρωταθλήματος μεταγράφηκε στον σύλλογο του Κρόνου Αργυράδων όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3 ομίλου της Γ´ Εθνικής στο οποίο είχε συμμετοχή και ο σύλλογος μας.

George καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected