Κατηγορίες
Basket

Εντυπωσιακό deal με Παπαχρήστο!

Μια μεταγραφική βόμβα που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.

Όπως αναφέρει το protostypos.gr, οι Φαρσαλινοί τα βρήκαν σε όλα με τον πολύπειρο μπασκετμπολίστα Γιάννη Παπαχρήστο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας και αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ένα «όνομα βαρύ σαν ιστορία» λοιπόν αναμένεται να φορέσει την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και να προσδώσει ποιότητα, ανεβάζοντας παράλληλα το επίπεδο της ομάδος στην Β Εθνική κατηγορία.

Το βιογραφικό του 39 χρόνου με ύψος 1,92 σμολ φόργουορντ «μιλάει» από μόνο του.: Στα 39 του χρόνια, ο ύψους 1,92 αθλητής είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής που έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Μετράει έξι σεζόν στην Α1 Εθνική με ΠΑΟΚ, Γ.Σ. Λάρισας, Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας με 122 ματς στην κορυφαία κατηγορία, 428 πόντους και 390 ριμπάουντ. Στην Α2 Εθνική αγωνίστηκε 9 σεζόν με Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, Πιερικό, Τρίκαλα και Α.Ε.Λ. και σε περισσότερες από 240 συμμετοχές στην κατηγορία, έχει πάνω από 1.800 πόντους και 1.100 ριμπάουντ με πολλές σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις. Μετρά δυο ανόδους στην Α1 με Γ.Σ.Λάρισας και Τρίκαλα (με την καθοδήγηση του Γιάννη Τζήμα και στις δυο περιπτώσεις), αλλά και ανόδους σε Β’ Εθνική με το Φοίνικα Λάρισας και σε Α2 Εθνική με Τρίκαλα και Γ.Σ.Λάρισας, μετέπειτα αγωνίστηκε στην Α2 με την ΑΕΛ όπου και μεταγράφηκε στον Α.Σ Καρδίτσας όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Γ.Σ. Φαρσάλων τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected