Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αποχαιρέτησε τον ΦΑΣ Νάουσα ο Τάσος Σάκκος και εντάχθηκε στον Αχιλλέα

Την αποχώρηση του από τον ΦΑΣ Νάουσα ανακοίνωσε μέσω των social media ο Τάσος Σάκκος.

Ο 17χρονος (20/01/2002) τερματοφύλακας, που είχε μεταγραφεί στους “κυανόλευκους” το καλοκαίρι του 2018 από τον Αριστοτέλη Νάουσας, είχε μία συμμετοχή πέρσι στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Νάουσας για τον έναν χρόνο που ήμουν στην ομάδα για οτι έκαναν για μένα.

Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Θα είμαι πάντα ΝΑΟΥΣΑ!”

Ανακοινώθηκε από τον Αχιλλέα Νάουσας

Πριν λίγο ο Αχιλλέας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού πορτιέρο.

Αναλυτικά :

“Η πρώτη μεταγραφική κίνηση τις ομάδος η απόκτηση του πολλά υποσχόμενου 17χρονου (γεν 20-1-2002) Τερματοφύλακα του ΦΑΣ Νάουσα Αναστάσιο Σάκκο με διετής θητείες τόσο στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής όσο και στην Μικτοί αυτής.

Στον Αριστοτέλη Νάουσας για δύο σεζόν και τελευταία στον ΦΑΣ Νάουσα. Ενώ το επόμενο διάστημα οι διοίκηση θα προχωρήσει σε 2-3 ακόμη ποιοτικές μεταγραφές που μαζί με το περσινό ρόστερ θα συγκροτήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Τέλος σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αχιλλέα Νάουσας στα γήπεδα Παναγιοπούλας και Αγ, Νικολάου εδώ και μια εβδομάδα υπο την επίβλεψη του Παναγιώτη Καραμεταξά ενώ οι παίκτες παλαιοί και νέοι δείχνουν μεγάλο ζήλο παρά την κούραση των ασκήσεων, το ευχάριστο είναι ότι το κλήμα είναι πολύ αρμονικό τόσο μεταξύ τον ποδοσφαιριστών όσο και τον διοικούντων που δίνουν το παρών σε όλες τις προπονήσεις τις ομάδος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected