Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο “διπλό” του Ολυμπιακού στην Τουρκία, μισή πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζεται για πλέι οφ.

«Διπλό» για πλέι οφ πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στο «Φατίχ Τερίμ», καθώς επικράτησε 1-0 της Μπασάκσεχιρ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο Μασούρας πέτυχε στο 53’ το γκολ των «ερυθρόλευκων», αλλά ο Σα στις καθυστερήσεις απέκρουσε το πέναλτι του Βίσκα, κρατώντας το μηδέν. Ο Ολυμπιακός πλέον αγκάλιασε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, καθώς στην έδρα του θα ψάξει ακόμα μια νίκη επί των Τούρκων.

Με συνταγή… Πλζεν παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο «Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Μπασάκσεχιρ. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι στο Φάληρο, ποντάροντας στην ομοιογένεια. Η τουρκική ομάδα δεν είχε πολλές αλλαγές στο σχήμα, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ήταν πιο επιθετικογενές.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μπασάκσεχιρ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουνόκ, Κλισί, Καϊσάρα, Σετζού, Βιεϊρά, Τεκντεμίρ (63’ Αζουμπουίκε), Καχβετσί, Βίσκα, Ρομπίνιο, Γκούλμπραντσεν (69’ Ελία), Κριβέλι (82’ Μπα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά (73’ Καμαρά), Μασούρας (83’ Μπρούνο), Γκερέρο (88’ Ελ Αραμπί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected