Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟΧ Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας 1-0 (photos)

Δείχνοντας δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο ημίχρονο και ένα αρκετά καλό στο δεύτερο, τα Χανιά επικράτησαν με 1-0 του νεανικού Αγροτικού Αστέρα, στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, στο πρώτο “τεστ” προετοιμασίας τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η χανιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει αρκετές φάσεις προς την αντίπαλη εστία, έχοντας όμως δοκάρι στο 22′ με τον Κουσκουνά. Από την άλλη απειλήθηκε σε 1-2 περιπτώσεις.

Δύο νέα πρόσωπα παρέταξε στην ενδεκάδα ο Αλέκος Βοσνιάδης, τους Τάσο Δημητριάδη και Θανάση (Σάκη) Καρτσαμπά, όπως σας ανέφερε νωρίτερα το athlitiko. Οι υπόλοιποι εννιά που ξεκίνησαν το ματς ήταν οι Λαζαρίδης, Τόλι, Καραγεώργης, Ζιαμπάρης, Κεχαγιάς, Παπαχρήστος, Μουμίν, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά έβγαλαν μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να μπαίνουν “φουριόζοι”. Από την 11άδα του πρώτου ημιχρόνου συνέχισαν ο νεαρός γκολκίπερ Λαμπίρης, που αντικατέστησε τον Λαζαρίδη στο 30′, αλλά και ο Τόλι. Οι υπόλοιποι εννιά ήταν οι Ανδρέου, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Βρεττός, Μπερντίος, Τζιώρας.

Ο νεαρός Κισσαμίτης ποδοσφαιριστής, Μάρκος Μπερντίος, που πριν από λίγους μήνες έγινε επαγγελματίας, έχασε την ευκαιρία να γίνει το πρόσωπο του φιλικού αγώνα. Ο Μπερντίος πρωταγωνίστησε σε απανωτές ευκαιρίες των Χανίων και μάλιστα είχε και μία μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Το πρώτο γκολ στην προετοιμασία των Χανίων σημείωσε τελικά ο Τζιώρας, που εκμεταλλεύτηκε στο 79′ το πέναλτι που κέρδισε ο Παναγιωτούδης.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Διαιτητής: Κελεσίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου – Μπογιατζόγλου (Ημαθίας)

Συνθέσεις

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης (30′ Λαμπίρης, 60′ Κουτζαβασίλης), Τόλι (80′ Καραγεώργης), Καραγεώργης (46′ Ανδρέου), Ζιαμπάρης (46′ Σελινιωτάκης), Κεχαγιάς (46′ Σωτηράκης), Παπαχρήστος (46′ Ουνγιαλίδης), Μουμίν (46′ Παναγιωτούδης), Καρτσαμπάς (46′ Τριανταφυλλάκος), Δημητριάδης (46′ Βρεττός), Αρναρέλλης (46′ Μπερντίος) , Κουσκουνάς (46′ Τζιώρας)

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Τσουκαλίδης): Καρακώστας, Κολώνης, Φουτσιτζής, Ζουλούμης, Ουρδούδης, Χρήστου, Τουλής, Αποστολίδης, Φούσκας, Ράπτης, Φαν Λόεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσεκερίδης, Παναγουλόπουλος, Μουλίσι, Ξένος, Παπαοικονόμου, Μερτζάνης, Ιωαννίδης, Παπακωνσταντίνου, Κατσιάκης, Μηνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected