Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην Άρσεναλ ο David Luiz!

Μετά από δύο θητείες στην Τσέλσι και συνολικά έξι χρόνια παρουσίας στους «μπλε», ο Νταβίντ Λουίζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 32χρονος, ύψους 1,89μ. Βραζιλιάνος σέντερ μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νταβίντ Λουίζ γίνεται ο 10ος παίκτης που θα φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων του Λονδίνου στα χρονικά της Premier League.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, που επίσης κατέκτησε δύο Europa League (2013, 2019) και ένα Champions League (2012) αγωνίστηκε δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν (2014-16), όπου συνεργάστηκε με το νυν τεχνικό της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι.

«Ο Νταβίντ διαθέτει τεράστια εμπειρία και περιμένω με αγωνία να συνεργαστούμε ξανά. Είναι ένας πασίγνωστος παίκτης και θα προσθέσει μεγάλη δύναμη στην άμυνά μας», είπε ο Έμερι στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Ο Νταβίντ Λουίζ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του από τη Βιτόρια (ομάδα της Βραζιλίας), για να συνεχίσει στη Μπενφίκα (2007-2011). Από τους Πορτογάλους τον απέκτησε η Τσέλσι, στην οποία έκανε την πρώτη του θητεία (2011-2014). Ακολούθησε η Παρι Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια η δεύτερη θητεία στους «μπλε» (2016-2019).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected