Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Πράσινο” τελικά το μέλλον του Βασίλη Καραλούλη

Το “σίριαλ” της φετινής ποδοσφαιρικής στέγης του Βασίλη Καραλούλη έφθασε στο τέλος του και ο 22χρονος μέσος οριστικά θα συνεχίσει να φορά την φανέλλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, ο Καραλούλης, που κατέγραψε πέρυσι 22 συμμετοχές (και ένα γκολ) στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής όπως και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, μετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ευοδώθηκε και έτσι η νέα περίοδος θα τον βρει και πάλι στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, όπου έχει αγαπηθεί από τους Τσαριτσανιώτες φιλάθλους και ως ο ποδοσφαιριστής που “υπέγραψε” με δικό του γκολ την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, στις 27 Μαρτίου 2018.

Παράλληλα, η διοίκηση των “πρασίνων” συμφώνησε στην απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Βασίλη Μάρκο, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Αετό Μακρυχωρίου.

Πάντως, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πάρει στο παρελθόν “γεύση” από το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, καθώς μετρά συνολικά 28 συμμετοχές από την θητεία του σε τρεις ομάδες διαδοχικά (Πιερικός 5, Απόλλων Λάρισας 1 και Αχιλλέας Φαρσάλων 22).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected