Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Οράνιε” ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου

Στον Θιναλιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου.

Ο 24χρονος (19/05/1995) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τη φανέλα του Κρόνου Αργυράδων, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΕ Λευκίμμης, Ερμή Ζωνιανών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, ΑΕΛ Καλλονής, Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασία του με τον μεσο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηδημητρίου.

Ο Μιχάλης γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θεση του κεντρικου μεσου με προτιμηση στο αριστερο ποδι. Κανει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικια μολις 5 ετων, στις Ακαδημίες του ” Ντίνου Κούη ” με προπονητή τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ποδοσφαιρκη του καριέρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Κ20) και μετά (2013-2015) στον Εθνικό Γαζωρου Σερρών, απο οπου κλήθηκε στην Εθνική Νέων.

Το 2015-2016 συνεχιαε στην ΑΕΛ Καλλονής απο οπου αποκόμισε παραστάσεις και συμμετοχές σε επίπεδο Super League.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό, τον Ιανουάριο στον Απόλλων Πόντου (κατακτώντας το πρωτάθλημα) και τον Ιουλιο μεταβαίνει στο νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα στην ομάδα του Ερμή Ζωνιανων.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Μιχάλης αφήνει το νησι των Κρητών για το νησι των Φαιάκων, όπου γίνεται πλέον μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας και αγωνίζεται στην ΑΕ Λευκίμμης και στην συνέχεια στον Κρόνο Αργυραδων , όπου στέφθηκε πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Football League.

” Μιχάλη καλώς ήρθες στην ομάδα μας !!! Σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected