Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στα…κόκκινα η United στην πρεμιέρα, έριξε τέσσερα στη Τσέλσι! (vid)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας 4-0 στην πρεμιέρα της Premier League

Ποιο ντέρμπι; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με «ονειρική» εμφάνιση μετέτρεψε σε «περίπατο» το ματς με την Τσέλσι επικρατώντας 4-0 στο Ολντ Τράφορντ των «μπλε» και έδειξε ότι φέτος είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Στην αντίπερα όχθη ο Φρανκ Λάμπαρντ ξεκίνησε με έναν διασυρμό την πορεία του στον πάγκο της Τσέλσι και θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα μιας και η εικόνα των λονδρέζων ήταν αποκαρδιωτική.

Όπως αναφέρει το onsports, πριν το πρώτο γκολ του Άγγλου επιθετικού, ο Τάμι Εϊμπραχαμ είχε σημαδέψει το δοκάρι του Ντε Χέα μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ στο 40ό ήταν η σειρά του Έμερσον να στείλει με «κεραυνό» την μπάλα για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού πορτιέρε των γηπεδούχων.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε σε άλλες δύο «καθαρές» ευκαιρίες που είχε (ο Ντε Χέα ήταν ανίκητος), η Γιουνάιτεντ βρήκε την ευκαιρία μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη να «κλειδώσει» τη νίκη επί των Λονδρέζων.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της ονειρεμένης βραδιάς για το συγκρότημα του Σόλσκιερ έβαλε ο 21χρονος Ουαλός, Ντάνιελ Τζέιμς, οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο ματς έκανε και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος με δύο ασίστ έδωσε την ευκαιρία στους Ράσφορντ και Τζέιμς να πετύχουν ισάριθμα τέρματα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected