Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από την Καλαμάτα!

Τους Λευτέρη Τσαλταμπασίδη και Χρήστο Ιντζίδη απέκτησε η Καλαμάτα.

Ο πρώτος είναι 18 ετών, αμυντικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Κιλκισιακό ενώ ο Ιντζίδης είναι 26 ετών, επίσης αμυντικός με σημαντική παρουσία σε Palanga (Λιθουανία), Σάουθ Μέλμπουρν (Αυστραλία), Αιγινιακό, Παναιγιάλειο, Άρη, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Λεμεσού, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Αναλυτικά :

«Ο Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Τσαλταμπασίδη και Χρήστο Ιντζίδη οι οποίοι για τα δύο επόμεμενα χρόνια θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η Μαύρη Θύελλα με πίστη, προσήλωση στον τελικό στόχο και προσεχτικό προγραμματισμό στο πλάνο που έχει μπει από την διοίκηση και το τεχνικό της επιτελείο συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της και ετοιμάζει μια ομάδα ανταγωνιστική για την νέα αγωνιστική σαιζόν ανεξάρτητα σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται.

Ο Λευτέρης Τσαλταμπασίδης είναι δεκαοκτώ χρονών αμυντικός (στόπερ) και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Κιλκισιακός μια επένδυση σε παίκτη νεαρής ηλικίας που όλοι ευελπιστούν να αποδειχτεί λίρα εκατό για την συνέχεια.

Ενώ ο Χρήστος Ιτζίδης γεννήθηκε στις 9/1/1993 έχει ύψος 1.89 μ. είναι και αυτός αμυντικός και οι θέσεις που έχει αγωνιστεί στις ομάδες που έχει περάσει είναι δεξί και αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ και αμυντικό χάφ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected