Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αγώνες Άρη και ΑΕΚ απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Δύο πολύ σημαντικά για τις ελληνικές ομάδες ματς προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (21:00) την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς, στη Ρουμανία. Ο τεχνικός της Ένωσης Μιγκέλ Καρντόσο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδης (ατομικό πρόγραμμα) και Χουλτ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, εμφανίστηκε προσγειωμένος και επισήμανε πως περιμένει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Τον επαναληπτικό αγώνα, στο πλαίσιο του του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League, με την Μόλντε δίνει απόψε (21:30) ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Κίτρινοι έχουν δύσκολη αποστολή μετά την ήττα (3-0) στο πρώτο ματς, στη Νορβηγία, ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά για την ανατροπή και την πρόκριση. Ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Χαμζά Γιουνές, ο οποίος είχε απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος και τραυματίας Φραν Βέλεθ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected