Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Μία πρόκριση και ένα αμφίσκορo

Καλημέρα φίλες και φίλοι και Χρόνια πολλά σε όλους κι όλες. Πιστοί στο καθημερινό μας ραντεβού, έτσι και σήμερα είμαστε εδώ προκειμένου να οδηγήσουμε τον καθένα και τη καθεμιά από εσάς στο πολυπόθητο ταμείο. Βραδιά προκριματικών Europa League σήμερα και έχουμε ετοιμάσει μία δυάδα επιλογών.

Ελσίνκι-Ρίγα (20:00):

Ξεκινάμε με το παιχνίδι του Ελσίνκι με τη Ρίγα. Ένα παιχνίδι ανοικτό σε προβλέψεις μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα που οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι ικανές να προκριθούν. Σε πλήρη αγωνιστική δράση και οι δύο ομάδες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους λόγω των πρωταθλημάτων τους, που εδώ και πολλές αγωνιστικές έχουν αρχίσει. Ξεκινώντας από την Ρίγα, έχω να πω ότι είναι μια καλή ομάδα. Από ό,τι φαίνεται θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας της ξανά. Είναι ο δεύτερος γύρος που θα παίξει καθώς στον προηγούμενο έδωσε μεγάλη μάχη αλλά κατάφερε να αποκλείσει την Πιαστ Γκλίβιτσε με δυσκολία και χάρη στην επίθεσή της. Δέχτηκε 3 γκολ εκτός, σκόραρε δύο και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε. Πολύ καλή επίθεση, δυνατή και αξιόπιστη, χωρίς να κολλά σε έδρες αλλά το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η άμυνα. Η άμυνά της και στην Λετονία και στην Ευρώπη είναι κακή, δέχεται εύκολα γκολ και εκτός έδρας έχει πρόβλημα στο να πάρει αποτέλεσμα. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είναι πιο έμπειρη από το Ελσίνκι, μπορεί να κάνει τη ζημιά και να προκριθεί αυτή. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να σκοράρει και σήμερα. Καλό ρόστερ για τα δεδομένα της Λετονίας και πολύ καλό κέντρο εκτός της επίθεσης. Από την άλλη, έχουμε το Ελσίνκι, που δείχνει να είναι πιο αδύναμο κι ευάλωτο από πέρσι. Έχει αποδυναμωθεί, εντός συνόρων δεν πάει καλά ενώ εκτός θα δούμε σήμερα τι θα καταφέρει. Ξεκίνησε την πορεία του ως πρωταθλήτρια ομάδα, απέκλεισε εύκολα την Τόρσαβν εκμεταλλευόμενο πλήρως την έδρα του και εν συνεχεία πάλεψε με τον Ερυθρό Αστέρα. Στο νήμα κρίθηκε η πρόκριση αφού έχασε μεν 2-0 αλλά κέρδισε 2-1 και αυτό το γκολ ήταν δυστυχώς που του στοίχισε την πρόκριση. Είναι πολύ καλή η εικόνα του στην Ευρώπη, δείχνει μεγάλη θέληση για πρόκριση και θεωρούμε σίγουρο ότι θα σκοράρει σήμερα. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα σημείο. Το γκολ εκατέρωθεν. GG στο 1.93 (Stoiximan).

Ζόρια Λουάνσκ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (20:00):

Ολοκληρώνουμε τη δυάδα μας και συνάμα τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της Ουκρανίας. Η Ζόρια, γνωστή πια, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον επαναληπτικό του 1-1. Η Ζόρια είναι πολύ δυνατή στην αρχή του πρωταθλήματός της. Είναι προς το παρόν δεύτερη, παίζει καλά, είναι δυνατή εντός και μια έμπειρη ομάδα που έχει παίξει αρκετές φορές στην Ευρώπη. Σκόραρε στα φιλικά της μεγάλη άνεση και αυτό δεν θα είναι το πρόβλημα που θα την απασχολήσει, αλλά η άμυνά της, η οποία δέχεται γκολ. Πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Μπούντουτσνοστ στον προηγούμενο γύρο και το ίδιο θέλει να κάνει απέναντι στην πιο αδύναμη και λιγότερο ανταγωνιστική ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οφείλει να είναι προσεκτική και αποτελεσματική. Επειδή πολλά γίνονται όμως, θα πάμε στην σκέτη πρόκριση για να μειώσουμε το ρίσκο. Πρόκριση Ζόρια στο 1.57 (Betshop).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected