Αθλήματα

Στα προημιτελικά του Βανκούβερ ο Κοκκινάκης (vid)

Όλο και καλύτερος είναι ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Βανκούβερ και με τη νέα του νίκη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Odlum Brown Van Open.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πέτυχε 11 άσους και επιβλήθηκε του Γερμανού Dominik Koepfer, Νο. 8 στο ταμπλό και Νο. 113 στον κόσμο, με 6-4, 6-4.

Ο Κοκκινάκης κέρδισε τους 31 από τους 36 πόντους στα πρώτα του σερβίς και έσβησε τα 3 από τα 4 break point που αντιμετώπισε στο παιχνίδι. Προηγήθηκε με double break στο 5-2 του 1ου σετ, με τον Koepfer να μειώνει σε 5-4, πριν ο Κοκκινάκης κατακτήσει το σετ στο 10ο game.

Στα 10 games ολοκληρώθηκε και το 2ο σετ, στο οποίο ο Κοκκινάκης δεν απειλήθηκε με break point και “έσπασε” το σερβίς του Koepfer στο 5ο game για το 3-2. Χωρίς να κινδυνέψει, ο 23χρονος “σφράγισε” την πρόκριση σερβίροντας για το 6-4, 1 ώρα και 25 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Στα προημιτελικά του δυνατού Challenger του Βανκούβερ, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο. 76 στον κόσμο, Ricardas Berankis, που κέρδισε τον Lloyd Glasspool με 7-6 (4), 6-1. Θυμίζουμε πως ο Berankis είχε πετύχει μια δύσκολη νίκη στον 2ο γύρο επί του Μιχάλη Περβολαράκη.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected