Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Τελικά ούτε Ολυμπιακός, ούτε Άρης για τον Ματέο Γκαρσία!

Ματέο Γκαρσία, ένα όνομα που έγινε σίριαλ. Στον Άρη ή στον Ολυμπιακό; Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν κοντά στην Μπέρμιγχαμ.

Όπως αναφέρει το Sportime, μία από τις δύο ελληνικές ομάδες ήταν κοντά στο να τον αποκτήσει. Καμία δεν τον απέκτησε τελικά. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αυτός που κέρδισε την κούρσα απόκτησής του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός από τη Λας Πάλμας είχε μόλις ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Οι πρωταθλητές Σερβίας δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν αρχικά τις απαιτήσεις του ισπανικού συλλόγου. Τελικά η πρόκριση επί της Κοπεγχάγης και η εξασφάλιση της Ευρώπης έφερε χρήμα, το οποίο ο Αστέρας διάθεσε για τον Αργεντινό.

Παρότι υπήρξε δημοσίευμα από τη Σερβία πως ο Ολυμπιακός έκανε ρελάνς για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με όσα προκύπτουν αυτό δεν θα αλλάξει την κατάσταση. Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως ίσως και σήμερα ο παίκτης μεταβεί στο Βελιγράδι για να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Αν όχι απόψε, αύριο το πρωί.

Γενικώς με βάση την ενημέρωσή μας μοιάζει δύσκολο να «χαλάσει» η συγκεκριμένη μεταγραφή και ο παίκτης οδεύει προς τον Ερυθρό Αστέρα. Ρόλο στο να καταλήξει εκεί ο Ματέο Γκαρσία το ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ήταν και προσωπική επιθυμία του παίκτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected