Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Από τώρα στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός με μια μαγική εμφάνιση!

Με το…ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Κράσνονταρ, την οποία “διέλυσε” με 4-0!

Τι ματς ήταν αυτό… Ο Ολυμπιακός σκόρπισε στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κράσνονταρ, την κέρδισε με 4-0 και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία βραδιά βγαλμένη από τα… αστέρια.

Πρώτο ημίχρονο λοιπόν και ο Ολυμπιακός πήρε 10 με τόνο! Οχι γιατί σε αυτό το διάστημα άνοιξε το σκορ με το εξαιρετικό σουτ του Γκερέρο στο 30′ (ωραίο stop και στρώσιμο της μπάλας μετά από μεταβίβαση του Μασούρα, εξαιρετικό τελείωμα), αλλά επειδή οδήγησε την αναμέτρηση εκεί ακριβώς που ήθελε. Για την Κράσνονταρ τα καρέ του Σα ήταν… ναρκοπέδιο (ο Πορτογάλος χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 12′ σε ένα σουτ του Βάντερσον) και την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» έλεγχαν την «ένταση».

Επί χάρτου η διάταξή τους ήταν 4-2-3-1, αλλά πολλές φορές ο Ποντένσε πέρναγε στο πλευρό του Γκερέρο, ο Μασούρας κάλυπτε πολύ σωστά τον Τσιμίκα, η δεξιά πλευρά των Ρώσων «νέκρωνε» και λόγω του «ερυθρόλευκου» πρέσινινγκ ψηλά, δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν. Με εξαίρεση 1-2 φορές που υπήρξαν ατομικά λάθη στον άξονα και δημιουργήθηκαν επικίνδυνες προϋποθέσεις για λογαριασμό τους, οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό και από τα δεξιά πλαγιοκοπούσαν. Οταν ο Ποντένσε συνέκλινε, ο Ομάρ έκανε το όβερ λαπ και εκεί που ο αγώνας είχε «σβήσει», στα τελευταία λεπτά πριν την ανάπαυλα οι παίκτες του Μαρτίνς ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (87′ Καμαρά), Γιώργος Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε (90+2′ Τοροσίδης), Γκερέρο.

Κράσνονταρ (Σ. Ματβέεφ): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Σπάγιτς, Φιόλουσον, Ραμίρεζ, Καμπελά (25′ λ.τρ. Όλσον), Καμπόλοφ, Βάντερσον, Βιλένα, Ναμλί (59′ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected