Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, έκανε “δώρο” τη νίκη στη Σλόβαν

Το…σύνδρομο του Europa League “χτήπησε” τον ΠΑΟΚ, που συνέχισε από εκεί που τελείωσε την περσινή διοργάνωση. Μέτρια εμφάνιση από τον “δικέφαλο”, δώρο Πασχαλάκη το γκολ στο 90+

Η εμφάνιση του “δικεφάλου” δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που… έτρωγε σίδερα με τον Άγιαξ και μάλιστα δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία, δεχόμενος ένα αστείο γκολ στις καθυστερήσεις. “Φωτεινή” εξαίρεση ο Εσίτι, που έτρεχε για…πέντε στο γήπεδο, παραφωνία οι περισσότεροι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν με νευρικότητα, πολλά λάθη αλλά είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ που όμως δεν το πέτυχαν. Ετσι τώρα η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης την προσεχή Πέμπτη.

Εκεί όπου η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έμοιαζε κατά κάποιον τρόπο «εγκλωβισμένη» από τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μπλοκάροντας τα επιθετικά ατού του Δικεφάλου και κυρίως τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βρέθηκε πολλάκις στον άξονα, θέλοντας να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας του, ψάχνοντας συμπαράσταση από τους Ζαμπά και Άκπομ.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77′ Νόνο), Λιούμπιτσιτς, Τσάβριτς (54′ Ραφαέλ Ρατάο), Χόλμαν, Ρασάγια (87′ Ντάνιελ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Καντουρί, Εσίτι (76′ Ντούγκλας Αουγκούστου), Ζαμπά, Πέλκας (66′ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (80′ Στοχ), Άκπομ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected