Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Yassine Benzia! (vid)

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά με τη μορφή δανεισμού, με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να αναμένεται την Πέμπτη (29/08) στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το Sport24, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό τρέχουν ταχύτατα τα μεταγραφικά ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Γιασίν Μπενζιά.

Μάλιστα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (29/08) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στην Ελλάδα και στον Πειραιά θα συναντήσει δύο παλιόφιλους. Τον Χιλάλ Σουντανί, συμπαίκτη του στην Εθνική Αλγερίας, αλλά και το περσινό του ταίρι στη Φενέρ, τον Ματιέ Βαλμπουενά. Έχει μιλήσει ήδη και με τους δύο, αλλά και με τον Πεδρο Μαρτίνς, ο οποίος του εξήγησε και πόσο τον θέλει, αλλά και τον ρόλο που σκοπεύει να του αναθέσει.

Ο Μπενζιά γεννήθηκε στο Σεντ Ομέν λεζ Ελμπέφ και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Λιόν. Το 2015 πωλήθηκε στη Λιλ αντί 1.000.000 ευρώ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, ως συμπαίκτης του Ματιέ Βαλμπουενά.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης 13 φορές στη SuperLig, οκτώ εξ αυτών στο αρχικό σχήμα.

Δείτε τα highlights του Αλγερινού μεσοεπιθετικού με τη φανέλα της Φενέρ:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected