Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιστορικές στιγμές στο Βερολίνο, η Ουνιόν κέρδισε 3-1 τη Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ πήγε στο Βερολίνο με σκοπό να πετύχει το απόλυτο για την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βεστφαλοί, όμως, ηττήθηκαν 3-1 από την Ουνιόν Βερολίνου, με τους νεοφώτιστους να πετυχαίνουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην πρώτη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρέθηκαν για τρίτο ισάριθμο παιχνίδι πίσω στο σκορ. «Δράστης» για τους γηπεδούχους ο Μπίλτερ στο 22′ με κοντινό σουτ από κόρνερ. Η απάντηση της ομάδας του Λούσιαν Φαβρ ήταν άμεση, με τον Πάκο Αλκάθερ να διαμορφώνει τρία λεπτά αργότερα το 1-1.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρήκε την Ουνιόν να προηγείται για δεύτερη φορά, με την άμυνα της Ντόρτμουντ να κάνει και πάλι παιδαριώδη λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ και πάλι με τον Μπίλτερ στο 50′. Η Μπορούσια έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Μπραντ, Αλκάθερ, Ρόις, πληρώνοντάς το και με τρίτο γκολ. Μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων, ο Άντερσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1 στο 75ο λεπτό.

Με την ήττα αυτή, η Ντόρτμουντ έχασε την ευκαιρία να περάσει την Μπάγερν στη βαθμολογία, ενώ η Ουνιόν μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, μετά την «παρθενική» της νίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected