Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη εμφάνιση του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, “παπάδες” ο Δημήτρης Μάνος!

Με ήρωα τον Μάνο, ο ΟΦΗ έκανε… παρέλαση στο ΟΑΚΑ και νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (3-1) τον Παναθηναϊκό!

Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ, που είχε δείξει και στην πρεμιέρα πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που δεν πρόκειται να… παραδίδεται εύκολα. Οι Κρητικοί, κόντρα σε μια ομάδα που θύμιζε μόνο στις φανέλες Παναθηναϊκό, όχι απλά δεν παραδόθηκαν αλλά έπαιξαν εξαιρετικά και πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη.

Κορυφαίος του ματς ο Μάνος που πέτυχε δυο γκολ κι έδωσε την ασίστ στον Τσιλιανίδη για το τρίτο, τραγικός ο Παναθηναϊκός που αποδοκιμάστηκε πάρα πολύ έντονα από τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ.
Στο 33ο λεπτό όμως ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ, όταν ο Τσιλιανίδης έβγαλε εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά στον Μάνο και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι πρώτος, με τον Μάνο, για να έρθει ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα και με τρομερό τελείωμα μετά από εντυπωσιακή πάσα του Νέιρα έκανε το 2-0 δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Ο θρίαμβος των “ασπρόμαυρων” ολοκληρώθηκε με τον Τσιλιανίδη, όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Μάνος πάσαρε σε κενή εστια και ο “Τσίλια” εύκολα άνοιξε λογαριασμό στα επίσημα παιχνίδια με τον ΟΦΗ κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναικός ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Μακέντα από την άσπρη βούλα.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες (61΄ Μολό), Πούγκουρας, Ινσούα, Ζαχίντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάννης (46΄ Μπουζούκης), Κολοβός (70΄ Περέα), Μακέντα.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (78΄ Μπράουν), Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (87′ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (90+ Φιγκερέδο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected