Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαίο διπλό της Ξάνθης στο Αγρίνιο! (photos)

Η εξαιρετική πρεμιέρα του ΟΑΚΑ είχε και συνέχεια για την Ξάνθη, η οποία νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μετρά δύο εκτός έδρας σερί νίκες, κάνοντας ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα!

Με το… απόλυτο (2Χ2) συνεχίζει η Ξάνθη στο πρωτάθλημα, καθώς με… συνταγή ΟΑΚΑ πέρασε σήμερα και από το Αγρίνιο, όπου και κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-1. Με ανατροπή μάλιστα σε λίγα λεπτά, καθώς στο 71′ βρέθηκε να χάνει 1-0, αλλά στο 77′ είχε ήδη φέρει τα πάνω-κάτω, διατηρώντας και την παράδοση που έχει «χτίσει» κόντρα στους «κυανοκίτρινους». Οπου πλέον παραμένει αήττητη για 11 σερί ματς (8 νίκες-3 ισοπαλίες).

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λιάβα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος στον άξονα, τους Ντουάρτε, Ντίας στα άκρα και τον Μπαϊροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Λίγο πριν τη σέντρα υπήρξε πρόβλημα με τον Ρομάν,που τέθηκε νοκ άουτ.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς (46’ Μαρσιάλ), Μαλής, Λιάβας, Ντάλσιο, Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντίας, Λουσέρο (73’ Μοράρ), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Μπέντο, Μπαξεβανίδης (38’ Ντίρεσταμ), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος (57’ Φοσέ), Στάρτζεον, Ρενέλα (68’ Εντουάρντο).

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected