Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Γιούχτας τη νίκη στο φιλικό με ΟΦ Ιεράπετρας (photos)

Την ήττα 2-1 γνώρισε ο ΟΦΙ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Η ομάδα μας παρουσίασε μεταπτώσεις στην απόδοση της, βγάζοντας θετικά και αρνητικά διαστήματα. Σίγουρα τα τρεξίματα οι κινήσεις και το τακτικό σκέλος σε πολλά σημεία του αγώνα, ήταν η θετική όψη του νομίσματος, διότι ο ΟΦΙ είχε αντοχές και δυνάμεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βισκαδούρου.

Η άλλη όψη του νομίσματος, η αρνητική, ήταν τα λάθη στην άμυνα που κόστισαν δύο «φτηνά» γκολ, διότι οι «ασπρόμαυροι» είναι γεγονός ότι ελάχιστες φορές απειλήθηκαν. Ουσιαστικά οι πιο σοβαρές φάσεις εντός περιοχής ήταν τα δύο γκολ, τα οποία ήταν «δώρα» της αμυντικής λειτουργίας, ενώ επιθετικά έβγαλε ενέργειες, συνεργασίες και αρκετές τελικές.

Ο Σκόνδρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 32΄ άνοιξε το σκορ αλλά ένα τέρμα «νηπιακού» επιπέδου από τον Γιούχτα έφερε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β΄ μέρος ο ΟΦΙ είχε την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πλήρωσε ένα λάθος στο 50΄ όπου δόθηκε πέναλτι και εν συνεχεία το γκολ του Φραγκουλάκη.

Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο
2΄ φάουλ Χιντζίδη, στην μικρή περιοχής, δεν πλάσαρε γεμάτα ο Κατσικοκέρης, μπλόκαρε ο Κόλλιας.
9΄ φαλτσαριστό σουτ Χιντζίδη από αριστερά, διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Κόλλιας.
13΄ σέντρα Χιντζίδη αριστερά, κεφαλιά Χρυσοφάκη από καλή θέση έξω.
22΄ σουτ με φάλτσο από τον Φραγκουλάκη εκτός εστίας.
26΄ μακρινό σουτ Μπάριτς περνάει άουτ.
31΄ ο Κατσικοκέρης γυρίζει την μπάλα από αριστερά, στο χέρι του Ραπτάκη, ο διαιτητής δίνει πέναλτι.
Γκολ 32΄ το εκτέλεσε εύστοχα ο Σκόνδρας 0-1.
40΄ σέντρα Βαρούχα, κεφαλιά Μαυρομάτη άουτ.
Γκολ 41΄ από γέμισμα του Ραπτάκη πίσω από την σέντρα, ο αέρας δίνει δύναμη στην μπάλα μπερδεύει κέντρο άμυνας και τερματοφύλακα του ΟΦΙ, η μπάλα περνάει από πάνω τους και καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

Β΄ ημίχρονο
46΄ αντεπίθεση ΟΦΙ, ο Κατσικοκέρης ανοίγει αριστερά εντός μικρής περιοχής στον Μέμο που πιάνει με την μια δυνατό σουτ, η μπάλα φεύγει μόλις έξω.
49΄ ο Μπάμπης ανατρέπει τον Βελονάκη εντός περιοχής, ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι.
Γκολ 50΄ ο Φραγκουλάκης ευστοχεί από τα 11 βήμα και 2-1.
60΄ κόρνερ Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Σέχου στο β΄ δοκάρι, μπλοκάρει ο Κόλλιας
65΄ νέο καλόχτυπημένο κόρνερ Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Κατσικοκέρη από το ύψος της μικρής περιοχής στο πρώτο δοκάρι άουτ.
68΄ σουτ του Μαυρομάτη από καλή θέση μπλοκάρει ο Τσάμης.
79΄ έξοχη κάθετη Παπαδόπουλου, σε Μέμο μέσα αριστερά της μικρής περιοχής, αυτός κάνει παράλληλη συρτή σέντρα, όμως πέρασε από όλους και κατέληξε πλάγια.
85΄ δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου με φάλτσο εκτός περιοχής, εντυπωσιακή επέμβαση του Κόλλια.

Συνθέσεις

Γιούχτας : Κόλλιας, Κασσωτάκης, Παπαδάκης (88΄ Μανιαδάκης), Τζανής, Ραπτάκης (62΄ Λογοθέτης), Σταθόγλου, Μπάριτς, Βελονάκης (62΄ Κατσαμάγκας), Φραγκουλάκης, Μαυρομάτης, Βαρούχας (85΄ Λαζίδης).

ΟΦ Ιεράπετρας : Τσάμης (68΄ Μπέγκο), Καραγιάννης (80΄ Ποδαράς), Χιντζίδης (46΄ Μπάμπης), Μάγκας (64΄ Ανυφαντάκης), Σέχου, Βογιατζής (46΄ Σμίλτος), Αναστασόπουλος, Σκόνδρας (46΄ Παπαδόπουλος), Χρυσοφάκης (73΄ Δερμιτζάκης), Αποστολόπουλος (46΄ Μέμος/ 86΄ Πυθαρούλης), Κατσικοκέρης.

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected