Αθλήματα

Εκτός 4άδας στο Ζάγκρεμπ η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πάλεψε σε ένα κλειστό παιχνίδι με την Reka-Luca Jani, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Zagreb Ladies Open των 60.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από την Jani με 6-4, 7-5 σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες, ολοκληρώνοντας την καλή της πορεία στα προημιτελικά του Zagreb Ladies Open.

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία διανύει το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας της, προηγήθηκε με 4-3, 30-0 στο 1ο σετ και είχε 3 χαμένα break point για το 5-3, που θα την έφερνε πολύ κοντά στην κατάκτηση του σετ. Δεν το έκανε και το πλήρωσε, καθώς η 28χρονη Ουγγαρέζα πήρε τα 3 επόμενα games και έκανε το 6-4.

Στο 2ο σετ η Jani προηγήθηκε με 5-2 και “αγκάλιασε” την πρόκριση. Η Δέσποινα κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε μια προσωρινή αντεπίθεση, η Ουγγαρέζα τενίστρια όμως απάντησε με 8 κερδισμένους πόντους στη σειρά, χάρη στους οποίους έφτασε στο 7-5 και “κλείδωσε” τη νίκη σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Στα ημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Ζάγκρεμπ, η Jani θα αντιμετωπίσει την επίσης Ουγγαρέζα Anna Bondar, Νο. 198 στην παγκόσμια κατάταξη.

Για τη Δέσποινα ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα, καθώς πέτυχε 4 νίκες για να βρεθεί στα προημιτελικά, έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών στη χωμάτινη διοργάνωση της Κροατίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected