Γενικά

Φιλική…μοιρασιά στην Πάτρα

Πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό αποτέλεσε για την Παναχαϊκή το φιλικό της Τετάρτης (18/09) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αγυιά.

Οι Αχαιοί στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους αντιμετώπισαν μία ομάδα που μετρούσε αήττητο σερί σε οκτώ τεστ και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, εν τέλει ισοφάρισαν σε 2-2.

Όπως αναφέρει το FL news, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αιφνιδίασε και στο 12′ προηγήθηκε με 2-0. Στο 5′ ο Μπλάζιτς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Σούλη και στο 12′ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Κολ «άδειασε» όλη την άμυνα, όμως αστόχησε σε σουτ. Αποδείχτηκε

Η Παναχαϊκή μείωσε στο 33′ Από σέντρα του Κολ ο Σιατραβάνης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ο Απόλλων δεν έβγαλε αντίδραση, οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και στο 47′ ο Κυνηγόπουλος μετά από συνεργασία των Μωραΐτη, Σιατραβάνη, Κολ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο. Ακολούθως ο Σιατραβάνης αστόχησε με κεφαλιά (54′), αλλά στο 70′ ήρθε το 2-2 από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη και κεφαλιά του Κυνηγόπουλου.

Στο 77′ λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή, όμως ο Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Όρλαντιτς στο σουτ που επιχείρησε ο νεοαποκτηθείς φορ από το Μαυροβούνιο.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Κολ, Υμεράι, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης. Έπαιξαν και οι: Λινάρδος, Όρλαντιτς, Ιντζόγλου, Ρουγκάλας, Μασούρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Λαγός, Χουχούμης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Παυλίδης, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Μπαστιάνος, Μαρκόφσκι. Έπαιξαν και οι: Βιτλής, Γκίνο, Πατράλης, Βάρκας, Ιριτιέρ, Βουό, Αγρόδημος, Βαφέας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected