Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά η ίδια εικόνα για τη Γιουνάιτεντ, 2-0 η Γουέστ Χαμ (vid)

Ασύνδετη Γιουνάιτεντ, χωρίς εμπνεύσεις, ηττήθηκε 2-0 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ και αγνοεί την εκτός έδρας νίκη από τον… Φεβρουάριο. Κάκιστη η εικόνα, τραυματίστηκε ο Ράσφορντ.

Χωρίς τον Πογκμπά και ο άξονας της ήταν σκέτη… κατάθλιψη! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τραγική στο Λονδίνο, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ. Με το… καλημέρα μακριά από την κορυφή, όμως η κάκιστη εικόνα των Κόκκινων προβληματίζει περισσότερο… Η Μάντσεστερ έμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο και η γκρίνια για τον Σόλσκιερ ολοένα και μεγαλώνει. Παράλληλα, ο Μάνουελ Πελεγκρίνι είδε την ομάδα του στην τετράδα, ενώ έγινε ο πρώτος τεχνικός που κερδίζει τέσσερις διαφορετικούς κόουτς της Μάντσεστερ (Μόγιες, Φαν Χάαλ, Μουρίνιο και Σόλσκιερ).

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Φρέντερικς (80′ Ζαμπαλέτα), Ντιόπ, Νομπλ, Αντερσον (70′ Γουίλσιρ), Ράις, Φορνάλντ, Γιαρμολένκο (79′ Σνοντγκρας)

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Μάτα (81′ Γκόμες), Μάτιτς (71′ Φρεντ), Περέιρα, Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (61′ Λίνγκαρντ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected