Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο διπλό του Ιωνικού στα Γιάννενα! (photos)

Ο Ιωνικός υποχρέωσε τον Θεσπρωτό στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Δεν κατάφερε ο Θεσπρωτός να κερδίσει τους πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα, αφού οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν από τον Ιωνικό στα Γιάννενα. Οι αθηναϊκή ομάδα κατέκτησε δίκαια τους τρεις πόντους, αφού μετά το -τυχερό- αυτογκόλ του Κίναλη στο 48′ , απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 0-2.

Στο 5΄ ο Κρητικός επιχείρησε το δυνατό σουτ, ο Κίναλης όμως έδιωξε στη γωνία του, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα. Ο Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ στο 15΄, ο Κρητικός πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κίναλη, στη δεύτερη καλή φάση του επιθετικού του Ιωνικού στα πρώτα λεπτά.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη του ενδιαφέρουσα τελική προσπάθεια στο 19΄ όμως ο Μπίκας σούταρε άστοχα. Στο 26΄ ο Κολτσίδας άγγιξε το 1-0 για τον Θεσπρωτό, αλλά το κοντινό σουτ του, μετά από τακουνάκι του Μπίκα, κόντραρε στα σώματα προ της γραμμής τέρματος, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του «πλατανόφυλλου» στο ματς.

Ο Μάναλης στο 32΄ σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κίναλη. Ο ίδιος παίκτης είχε ακόμα μία εξαιρετική ευκαιρία, όμως ο Κίναλης στο 45΄ απέκρουσε με εντυπωσιακή βουτιά την κεφαλιά του. Το β΄μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Θεσπρωτό, αφού στο 48΄ δέχτηκε ένα άτυχο γκολ.

Ο Κρητικός εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Κίναλη, από το σώμα του οποίου κατέληξε στο τέρμα των κιτρινόμαυρων. Οι Νικαιώτες είχαν δύο ακόμα καλές φάσεις με του Μάναλη και Κρητικό, οι οποίοι αστόχησαν από καλή θέση. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το σκορ στο 65΄ με τον Μάναλη, να πετυχαίνει με κοντινή προβολή σε κενό τέρμα το 0-2 για τον Ιωνικό.

Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 72′ με τον Ντάλα Κόστα, η κεφαλιά του όμως πέρασε μόλις άουτ. Ο Καλλέργης έφτασε κοντά στο 0-3 στο 75΄ αλλά ο Κίναλης τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ. Ο Θεσπρωτός είχε μία καλή ευκαιρία στο 87΄ αλλά του σουτ του Βασ. Κωνσταντίνου από πλάγια, κατέληξε στην αγκαλιά του Κουρεδίνη. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Θεσπρωτού σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στη Ρόδο, όπου θα κοντραριστούν με τον Διαγόρα.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Νόνης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Μπίκας, Ευθυμίου (78΄Βασ.Κωνσταντίνου), Γώγος (78΄Γκέκας), Ραμίρεζ (62΄Ντάλα Κόστα), Κολλάς

Ιωνικός: Κουρεδίνης, Γκοτσουπιάς, Κρητικός, Καλλέργης (87΄Μανώλης), Παπουτσογιαννόπουλος (65΄ Σμυρλής), Γκουφάς, Μάναλης, Ιωάννου, Τιέντσεφ, Φουρλάνος (78΄Παπατζίκος), Μουστάκης

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected