Κατηγορίες
Super League 2

Άκυρες τέσσερις μεταγραφές για την Παναχαϊκή!

Παρά την αισιοδοξία που έβγαινε από τις τάξεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή, εν τούτοις δεν υπήρξαν ευχάριστα στο θέμα της υπόθεσης των τεσσάρων δελτίων των παικτών της ομάδας που δεν έχουν εκδοθεί.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ΕΥΜ με ψήφους 3-1 άναψε «κόκκινο» στο αίτημα της Πατρινής ομάδας για να εκδοθούν τα δελτία εκτός μεταγραφικής περιόδου και έτσι οι Όρλαντιτς, Κοτσώνης, Ιμεράι και Ατανάτσκοβιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για την Πατρινή ομάδα, η οποία εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα πορευτεί με ρόστερ μόλις 20 ποδοσφαιριστών μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου καθώς οι μεταγραφές των τεσσάρων μπορούν να ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

Η Πατρινή ομάδα έχει δικαίωμα να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την ακύρωση των διεθνών μεταγραφών των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κοτσώνη, Marko Atanackovic, Maldin Ymeray και Petar Orlandic, ενημερώνει για τα εξής:

Από την πλευρά της ΠΑΕ και αφού προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εκδοθούν τα δελτία των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έχει προηγηθεί ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο όπως φάνηκε δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας.

Υπάλληλος η οποία δούλεψε στην ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, κατά την αποχώρηση της από την ομάδα, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε την διάδοχη κατάσταση για το πως ολοκληρώνονται διεθνείς μεταγραφές. Δεν μετέφερε τις γνώσεις που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς είχαμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αναλαμβάνει τις ευθύνες που τις αναλογούν και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα λύσει το θέμα για το συμφέρον της ομάδας μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected