Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χωρίς τέρμα το ματς στη Μύκονο (photos+vid)

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα στην Άνω Μερά και το Κερατσίνι με τις δύο ομάδες να μένουν στο άσφαιρο 0-0.

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη αφού προερχόντουσαν από τις ήττες κόντρα σε Θύελλα Καμαρίου και Φωστήρα όμως δεν τα κατάφεραν, με το αποτέλεσμα να κρίνεται θετικό για τους Πειραιώτες αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζονταν εκτός έδρας.

Πάντως, οι Μυκονιάτες εξέφρασαν την οργή τους για τη φάση του 86′ θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ τους σε χέρι του Μηλιώτη εντός περιοχής.

Όσον αφορά το ματς, ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με το Κερατσίνι να έχει καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο με μεγάλη φάση το δοκάρι του Στρίγγα στο 10′ μετά από κόρνερ, και την Άνω Μερά να ισορροπεί στην επανάληψη και να κλείνει το Κερατσίνι στο καρέ του.

Μάλιστα στο 68′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όμως η κεφαλιά του Μεζίνι κατέληξε στο δοκάρι του Κούμπουλα, για να φτάσουμε στο 86′ όπου μετά το φάουλ του Κυριάκου η μπάλα έδειξε να καταλήγει στο χέρι του Μηλιώτη όμως ο Περράκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Άνω Μερά : Παλιούρας, Καλαγκάνης, Καραϊνδρος (57′ Ζυγκερίδης), Αχείμαστος, Μεζίνι, Κέμπε (70′ Ζώτος), Λεσάι (57′ Κυριάκος), Λένγκα, Παλαιοπάνος (87′ Παπαδάκης), Σαλταμάρας, Σούλτσε.

ΑΠΟ Κερατσίνι : Κούμπουλα, Σφυρογιαννάκης, Μηλιώτης, Αγγελάκης (21′ λ.τρ. Τριμπόνιας), Βαττής, Χατζησοφρωνίου (74′ Ροκάι), Στρίγγας (88′ Ροκάκης), Χαρίτος, Μπόρι (67′ Ζάχι), Σκεντεράι, Καρέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected