Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθηραϊκό!

Μετά την ισοπαλία στους Αγίους Αναργύρους με την ομώνυμη ομάδα, ο Πανθηραϊκός επέστρεψε στις νίκες αφού για την 4η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ερμή Κορυδαλλού.

Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση απόρροια και των απουσιών της (Βαλαβανόπουλος, Κόντι, Τσόπελας, Παπασάββας), η ομάδα της Σαντορίνης πήρε μια επαγγελματική νίκη φτάνοντας τους 1o βαθμούς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του κ. Πρέκα από την προεδρία και την πρόσληψη του Σταύρου Τζαναβάρα, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και το κατόρθωσαν σε μεγάλο βαθμό, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Ζωντού μένοντας χωρίς βαθμού στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα ματς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α’ μέρος ο Πανθηραϊκός ξεκίνησε με γκολ απ’ τα αποδυτήρια με τον Μπιρμπίλι με προβολή στο 5′ μετά από κόρνερ του Φουάση να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες με τον Περιάλη στο 81′ να σημειώνει το 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη για τους Σαντορινιούς.

Το φιλμ του αγώνα στο Stoplekto

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κορέτα, Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης (64′ Νομικός), Περιάλης (84′ Σέιτι), Κορακιανίτης (58′ Ντούνιας).

Ερμής Κορυδαλλού (Σταύρος Τζαναβάρας) Παπακώστας, Μικρούλης, Αντωνίου (64′ Μέτχαντ), Θεοδωρόπουλος, Καλιακούδας, Καραγιάννης, Τζανιδάκης, Στακάι, Βύρης, Σενάι (81′ Κιούκου), Σκόνδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected