Κατηγορίες
Αθλήματα

Νίκη για την Γραμματικοπούλου στα προκριματικά της Μόσχας

Με νίκη συνοδεύτηκε η πρεμιέρα της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο τουρνουά Kremlin Cup, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Elitsa Kostova στον 1ο γύρο του προκριματικού ταμπλό.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στην πρεμιέρα της στην Μόσχα για λογαριασμό του Kremlin Cup, επικρατώντας έπειτα από 1 ώρα και 23 λεπτά της Elitsa Kostova με 6-3, 6-4.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Βαλεντίνη είχε αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα, έχοντας συνολικά 11 break point από τα οποία εκμεταλλεύτηκε τα 5, ενώ έδωσε 3 ευκαιρίες στην αντίπαλο της, δεχόμενη 2.

Από την γραμμή του σερβίς είχε καλό ποσοστό στα κερδισμένα πρώτα, με το ποσοστό της να ανέρχεται στο 71% κερδίζοντας 22 από 31 πόντους.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα είναι η Ιταλίδα Giulia Gatto-Monticone που κέρδισε το Νο.3 των προκριματικών, Jesmine Paolini. H Ιταλίδα είναι στο Νο.188 του κόσμου.

H Γραμματικοπούλου που βρίσκεται στο Νο.230 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρυσι είχε αγωνιστεί ως lucky looser στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό, χάνοντας από την Anastasia Pavlyuchenkova, με 7-5, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected