Κατηγορίες
Super League 1

Είχε Χατζηγιοβάνη, είχε τον τρόπο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι! (photos+βαθμολογία)

Με ένα πολύ όμορφο γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός πέρασε 1-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητου του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν… πέταξε στα σκουπίδια την καλή εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι», έχοντας και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην ενδεκάδα μετά από πάρα πολύ καιρό, κατάφεραν να σκοράρουν, να μπουν σε θέση οδηγού και να μην φύγουν από αυτή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο Περιστέρι. Κόντρα στον Ατρόμητο, που είχε καλή εικόνα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο βάζοντας δύσκολα στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός βρήκε μια απίστευτη… γκολάρα από τον Χατζηγιοβάνη που έδειξε γιατί έπρεπε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη που είχε να λύσει αρκετά προβλήματα, όπως η απουσία του Μακέντα αλλά και η έλλειψη ρυθμού παικτών όπως ο σκόρερ και ο Καμπετσής αλλά και η κόπωση του Κουρμπέλη που έπαιξε τρίτο σερί παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα ουσιαστικά, μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά της και να πάρει τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή πήγε στους 8 βαθμούς και γύρισε στις νίκες μετά τη «γκέλα» που είχε κάνει στη Ριζούπολη κόντρα στην Ξάνθη πριν τη διακοπή, και στρέφει την προσοχή του στο ματς της επόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις δικές του επιτυχίες και πλέον στρέφεται στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πανιώνιο ξανά στο Περιστέρι.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόχα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (80′ Μπαένα), Ανδρούτσος (69′ Νταβιώτης), Ρόσα (61΄ Βέλλιος), Μανούσος, Γιακουμάκης

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Σχένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κουρμπέλης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης, Χατζηγιοβάνης (71′ Κολοβός), Ζαχίντ (62′ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

Η βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός 19
2 ΠΑΟΚ 17
3 Ξάνθη 15
4 ΑΕΚ 14
5 ΟΦΗ 13
6 ΑΕΛ 9
7 ΝΠΣ Βόλος 9
8 Άρης 8
9 Ατρόμητος 8
10 Παναθηναϊκός 8
11 Αστέρας Τρ. 6
12 Λαμία 4
13 Παναιτωλικός 2
14 Πανιώνιος -2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected