Κατηγορίες
Basket

Εντός έδρας με τον Διαγόρα Δρυποδιέων ο Φίλιππος Βέροιας. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Εντός έδρας δοκιμασία για τον Φίλιππο Βέροιας, που στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ ανδρών, υποδέχεται τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα προέρχεται από την ήττα στο Φάληρο από τον ισχυρό Ολυμπιακό και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΓΣ Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τον αγώνα του Σαββάτου :

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, θα ήθελε να :

1. Ενημερώσει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί την τελευταία μέρα διάθεσης των εναπομείναντων εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2019-20. Όποιος λοιπόν επιθυμεί, μπορεί να προμηθευθεί την κάρτα διαρκείας του στην είσοδο του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα.

2. Παρακαλέσει τους φίλους της ομάδας που δεν είναι κάτοχοι VIP κάρτας διαρκείας (100 €), να ΜΗΝ καταλαμβάνουν τα μπλε καθίσματα της κερκίδας, καθώς αυτά ανήκουν στους κατόχους των εν λόγω διαρκείας κι έχουν εξαντληθεί.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 7€.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της πόλης στο γήπεδο, αφενός για να παρακολουθήσει μπάσκετ υψηλού επιπέδου και αφετέρου για να στηρίξει την ομάδα μας στην προσπάθειά της ενάντια στην ομάδα που αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filippobc.gr : ” Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα που θα μπορούσε να είναι η all star ομάδα της κατηγορίας καθώς οι περισσότεροι παίκτες της έχουν κερδίσει διαδοχικά πρωταθλήματα με άλλες ομάδες. Μάλιστα πριν μια εβδομάδα απέκλεισαν με άνεση τον Πανιώνιο στο κύπελλο. Αντικειμενικά οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες. Θέλουμε να αγωνιστούμε και θα το κάνουμε. “

Το πρόγραμμα

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 4ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, μιας αγωνιστικής που θα δει μόλις τρεις αγώνες να διεξάγονται την ημέρα που είχαν αρχικά προγραμματιστεί (οι άλλοι αναβλήθηκαν εξαιτίας συμμετοχής αθλητών στην Εθνική Ενόπλων), είναι:

Σάββατο 26/10

[Δ.Βικέλας] 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Διαγόρας Δρ. Λόρτος-Ελευθεριάδης-Λουλουδιάδης (Καλότσης)

[Περιβόλας] 17.00 Απόλλων Πάτρας-Κόροιβος Καλδίρης-Γιακείμη-Τσολάκος (Κωστής)

[Ψυχικού] 17.00 Ψυχικό-Παγκράτι Θεοδωρόπουλος-Πολυχρόνης-Σπυρόπουλος (Γολεγού)

Τετάρτη 20/11

[1ο ΚΓ Χαϊδαρίου] 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Ανατόλια

[Στρέφη] 17.00 Τρίτων-Καρδίτσα

[Μεσολογγίου] 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-ΑΟ Αγρινίου

[Υμηττού] 18.00 Αμύντας-ΓΣ Ελευθερούπολης

Τετάρτη 4/12

[Ναυπλίου] 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected