Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, απόψει στο “Barok” Coffee-Bar!

Η μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό (27/10) πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση που οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε (19.30) στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (27/10) κυρίως… πιάτο της Superleague, η οποία βρίσκεται στην 8η της Αγωνιστική. Φυσικά από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ ζητάει κι αυτή με τη σειρά της το διπλό, το οποίο θα την διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Στα άλλα παιχνίδια, στις 15.00, o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ψάχνει δεύτερη σερί νίκη και τους Θεσσαλούς να αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στη ζώνη των play-off. Στις 17.00, στο Περιστέρι θα αναμετρηθούν Ατρόμητος και Πανιώνιος, με την ομάδα του Αναστασίου να ψάχνει βαθμολογική άνοδο, ενώ εκείνη του Νίκκι Παπαβασιλείου να θέλει να σβήσει το -2. Τέλος, στις 17.15 ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία για… άλμα play-off, ενώ η ομάδα του Αγρινίου επιθυμεί να ξεκολλήσει από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

17:00 Ατρόμητος – Πανιώνιος

17:15 Άρης – Παναιτωλικός

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected